Projectes d'escola

Programació i robòtica.

En una societat canviant, moderna, creativa, plena de noves expectatives i nous reptes de treball, l’Escola ofereix la possibilitat d’explorar d’una manera divertida i atractiva el desenvolupament d’habilitats socials, de comunicació, de treball en equip, i d’aprenentatges tècnics aplicats a la vida quotidiana. Com? Amb la programació i la robòtica!
Discutir, dissenyar, crear, construir, pensar, observar, aplicar coneixements, construir vivències i en definitiva resoldre reptes i situacions amb objectivitat i criteri són les bases del treball amb la programació dels robots. I això és el que treballem amb el nostre alumnat.

L’Escola disposa d’una programació vertical de P3 fins a 4t d’ESO que permet que tots els cursos del centre i dins de l’horari escolar realitzin classes de programació i robòtica. Els bee-bots, els robots lego, el programari Mindstorm EV3, Scratch o les plaques arduino són algunes de les eines que s’utilitzen en aquestes classes.

També oferim activitats extraescolars de programació i robòtica. En aquest cas tenim la col·laboració de l’empresa externa Edukbits.

 Robòtica
Robòtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada